Syö ja juo Porvoossa

Porvoon on pullollaan klassisen kauniita ja tunnelmallisia ravintolaita!

Voimme olla varmoja siitä, että nautit makuhermoja hivelevistä ja puhtaista raaka-aineista. Laadukkaan ja perinteisen ruoan ystävät  pääsevät nauttimaan puhtaista, klassisista ja selkeistä ruoka-annoksista ravintolan vanhanaikaisessa ilmapiirissä.

Kuvittele itsesi kävelylle Vanhaan kaupunkiin jossa voit hetkeksi piipahtaa viini- tai samppanjalasilliselle tai jättää arjen kiireet taaksesi ja nauttia täysinrinnoin makuelämyksistä.

Talviaikaan takkatulen lämpö luo tunnelmaa ja kesällä  voit nauttia lintujen laulusta aurinkoisilla terasseilla. Suosittelemme sesongin mukaan vaihtuvia annoksia ja uutuuksia, jotka valmistetaan aina tuoreista ja kotimaisista raaka-aineista.

Maistele huippukokkien valitsemia erinomaisia viinejä ja juustoista tai nautiskele herkullisilla raikkaalla lounaalla kauniissa ja viihtyisässä miljöössä  Vanhassa Porvoossa.

Ravintolamme sijaitsee Porvoon jokirannan punaisissa ranta-aitoissa. Historiallisissa aitoissa on tehty kauppaa vuosisatojen ajan ja voit aistia sen tunnelman monella eri tavalla. Terassin mahtavia maisemia ja antimia voi ihailla isommallakin porukalla.

Vanhan Porvoon keskellä, keskiaikaisen tuomiokirkon kupeessa sijaitsee vanha hirsirakennus, jossa toimii kuuluisa ja maineikas ravintola. Keittiömme loihtii historiallisessa miljöössä moderneja skandinaavisia ja ulkomaisia makuelämyksiä. Terassilta avautuu upea jokinäkymä yli Vanhan Porvoon kattojen. Talvellaravintolassa on tunnelmallinen ja jouluinen tunnelma.

Porvoo tarjoaa ainutlaatuisia makuelämyksiä jokaiseen makuun. Ravintolat ovat myös mainioita tapahtumapaikkoja erilaisille tilaisuuksille aina häistä pieniin perhetapahtumiin. Kotimainen ruokalista ja vanhan kaupungin tunnelma luovat erityisen kokemuksen jota on vaikea unohtaa. Tule kokemaan seuraava makuelämys Porvooseen !